• AMHL 101 CT0001646.jpg
    Plànol de l'Hospitalet de Llobregat
    Plànol general de l'Hospitalet. Realitzat per la 2ª Brigada Topográfica de Ingenieros. Comprèn aproximadament el districte Centre. Limita al nord amb el ferrocarril de St Vicens a Barcelona per Vilafranca; a l'est amb Cornellà; al sud amb la carretera del Mig o de Manso i a l'oest amb el Torrent Gornal i el ferrocarril de Madrid a Barcelona. Es detallen amb molta precisió carrers, edificis i eixides, ferrocarrils, etc. Idioma: castellà. Està signat pel capità i el comandant Plànol digitalitzat per l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (veure enllaç a la pestanya Descripció, camp Difusió)
    Arquitectura i urbanisme
    Cartografia
    Plànols
  • AMHL 101 CT0001649.jpg
    Plano de Barcelona y contornos -28 Hospitalet-Sans
    Reproducció d'un plànol de Barcelona i els seus contorns. "Levantado por la Brigada Topográfica de Ingenieros -Datos de campo años 1921 a 1923 - Dibujos: años 1923-24". Comprèn part del terme de l'Hospitalet des de la carretera de Collblanc al nord; la rambla J. Oliveras a ponent; part de la carretera del Mig i de la carretera d'El Prat al sud i la Riera Blanca a l'est. Es detalllen els edificis, ferrocarrils, masies, etc. Plànol digitalitzat per l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (veure enllaç a la pestanya Descripció, camp Difusió)
    Agricultura i ramaderia
    Arquitectura i urbanisme
    Cartografia
    Masies
    Plànols
  • AMHL 101 CT0001648.jpg
    Plano de Barcelona y contornos -31.Cornellá-Prat. 4a Región
    Plànol de Barcelona i contorns dibuixat per la "Brigada Topográfica de Ingenieros". Comprèn una petita part de l'Hospitalet a tocar del riu Llobregat. Escrit a llapis: "copia terminada el 30 de julio de 1925" Plànol digitalitzat per l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (veure enllaç a la pestanya Descripció, camp Difusió)
    Arquitectura i urbanisme
    Cartografia
    Natura i medi ambient
    Plànols
    Riu Llobregat
    Rius
  • AMHL 101 CT0001647.jpg
    Plano de Barcelona y contornos -32. Puerto Franco. 4a. Región
    Plànol de Barcelona i contorns dibuixat per la "Brigada Topográfica de Ingenieros". Comprèn una bona part de la marina al sud de la carretera del Mig. Es detallen els camins, ferrocarrils, masies, etc. Plànol digitalitzat per l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (veure enllaç a la pestanya Descripció, camp Difusió)
    Agricultura i ramaderia
    Arquitectura i urbanisme
    Cartografia
    Masies
    Plànols
    Ports